Welkom bij halte 42

Bij HALTE 42 is iedereen welkom, dames heren en kinderen.
Wil je een nieuwe kleur of ben je toe aan een nieuw kapsel? Wij geven je graag advies.


Door diverse keren per jaar een workshop of cursus te volgen blijven wij goed op de hoogte van de laatste haarmode.

In november 2018 zijn wij naar de K-NOW look and learn geweest van Tanquy Nierinckx. De nieuwste technieken van knippen en kleuren voor deze winter kunnen wij gaan toepassen. Het is een mix van haarstyling en mode dat deze winter de mode bepaalt. En dus op iedereen toepasbaar!

In september 2017 zijn wij naar de KIS momentum theatertour met de nieuwste haartrends herfst/winter 17/18 geweest! leuke kleur en knip inspiratie op gedaan in Gouda!

In April 2017 hebben wij een super leuke kleur workshop met nieuwe kleuren en technieken gedaan, bij Ministry of beauty, met Rob Rooze en Sandra.

In maart 2017 hebben wij een make-up cursus gevolgd bij INGLOT in Amersfoort, nu kunnen wij je een leuk advies geven voor je bruids- of gala kapsel. En zijn we naar de nederlandse haarmodelijn kappersshow geweest om weer op de hoogte te zijn van de nieuwe trends op kleur en knip gebied!

In oktober 2016 hebben wij veel inspiriratie opgedaan bij een super leuke vlecht en opsteekcursus. Met deze nieuwe technieken is het nog leuker om een mooi bruids, gala of feestkapsel te maken.

In april 2016 hebben wij een kleur cusrsus gevolgd voor de laatste trends en de nieuwste technieken.

In januari 2016 zijn we naar de vakbeurs uiterlijke verzorging geweest en dus zijn we weer op de hoogte van alle nieuwe snufjes, materiaal en laatste ontwikkelingen.

In november 2015 hebben wij de nieuwe trends voor winter2015/16 cursus gevolgd van Hylke Bazen, nieuwe kniptechnieken en Saskia Pools, nieuwe kleurtechnieken. We hebben weer veel inspiratie opgedaan en hebben nog meer zin om metons leuke vak jullie blij te maken met mooi haar!

We hebben in het 2015 o.a. een creative kleurcursus van Eduard Meijerink gevolgd, we zijn geinspireerd geraakt door vernieuwende informatie van de Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer 2015, en laatst door de super leuke “Old school Barbier” workshop van Jan Willem Huffmeier.

Tot snel bij ons in de salon