Welkom bij halte 42

Bij HALTE 42 is iedereen welkom, dames heren en kinderen.
Wil je een nieuwe kleur of ben je toe aan een nieuw kapsel? Wij geven je graag advies.


Door diverse keren per jaar een workshop of cursus te volgen blijven wij goed op de hoogte van de laatste haarmode.

# de K-NOW look and learn van Tanquy Nierinckx. De nieuwste technieken van knippen en kleuren voor deze winter kunnen wij gaan toepassen. Het is een mix van haarstyling en mode dat deze winter de mode bepaalt.

# KIS momentum theatertour met de nieuwste haartrends herfst/winter geweest! leuke kleur en knip inspiratie op gedaan in

# kleur workshop met nieuwe kleuren en technieken gedaan, bij Ministry of beauty, met Rob Rooze en Sandra.

# make-up cursus gevolgd bij INGLOT in Amersfoort, nu kunnen wij je een leuk advies geven voor je bruids- of gala kapsel. En zijn we naar de nederlandse haarmodelijn kappersshow geweest om weer op de hoogte te zijn van de nieuwe trends op kleur en knip gebied!

# inspiriratie opgedaan bij een super leuke vlecht en opsteekcursus. Met deze nieuwe technieken is het nog leuker om een mooi bruids, gala of feestkapsel te maken.

# kleur cusrsus gevolgd voor de laatste trends en de nieuwste technieken.

# vakbeurs uiterlijke verzorging geweest en dus zijn we weer op de hoogte van alle nieuwe snufjes.

# nieuwe trends cursus gevolgd van Hylke Bazen, nieuwe kniptechnieken en Saskia Pools, nieuwe kleurtechnieken. We hebben weer veel inspiratie opgedaan en hebben nog meer zin om metons leuke vak jullie blij te maken met mooi haar!

# creative kleurcursus van Eduard Meijerink gevolgd, we zijn geinspireerd geraakt door vernieuwende informatie van de Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer

# super leuke “Old school Barbier” workshop van Jan Willem Huffmeier.

Tot snel bij ons in de salon