Actueel Nieuws

De komende zaterdagen in 2019 die we geopend zijn de eerste en laatste zaterdag van de maand. Dit zijn  26 oktober, 2 en 30 november, 7 en 21 december.

Dinsdag 24 december zijn wij van 9h00 tot 13h00 geopend.

Van 25 december tot maandag 6 januari zijn wij gesloten.

Overig nieuws…..

29 juni zijn wij gesloten, wij gaan dan de MUDDY ANGEL RUN lopen, gedeelte van de opbrengst hiervan komt ten goede van het Antonie van Leeuwenhoek Foundation voor onderzoek van Borstkanker. Iedereen is natuurlijk vrij om ons te sponsoren of aan te komen moedigen!

Wij zijn gaan werken met een nieuwe verzorgingslijn!

Kemon Actyva

Actyva is een exclusieve verzorgingslijn die is ontstaan in de heuvels van Umbrië, het groene hart van Italië.   Actyva brengt natuur en wetenschap samen en zet dit om in een mooi product. Sinds 2016 werkt Kemon met 3 mooie certificeringen die mens en natuur hoog in het vaandel hebben staan. LOVE NATURE, geen schadelijke ingrediënten toegevoegd, ICEA VEGAN, geen gebruik van grondstoffen, hulpstoffen en hulpmiddelen van dierlijke oorsprong en GMO-gewassen. GREEN PE, verpakkingen van recyclebaar materiaal.

Halte 42 is een dames, heren en kinderkapsalon in de wijk Veldhuizen in de De Meern.

Vanaf 15 september 2014 hebben wij de stap gezet om zelfstandig aan het werk te gaan. Onze creativiteit, vakkennis en ervaring willen wij graag delen. Dit doen we in een gezellige buurt en deze gezelligheid vind je dan ook zeker bij ons terug.

Jacintha, Marianne en Sandra

Halte 42, Dé tussenstop die jij jezelf gunt!